Μεταφορά πωλήσεων και αγορών στο διαδίκτυο eCommerce

Το e-commerce, ζωτικό κομμάτι της τεράστιας αγοράς του e-business, άλλαξε τον παραδοσιακό τρόπο αγοράς και πώλησης στο φαρμακείο αλλά και στο ιατρείο.

ECommerce
image
Τι είναι το ηλεκτρονικό ιατρείο - φαρμακείο

Τι είναι το ηλεκτρονικό ιατρείο - φαρμακείο

Το ηλεκτρονικό ιατρείο-φαρμακείο είναι μια πλήρης μεταφορά των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο, σε περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό. Δεν πρόκειται μόνο για ενέργειες ηλεκτρονικής προώθησης ή marketing αλλά για μια ολοκληρωμένη λειτουργία με πωλήσεις, αγορές (όχι φαρμάκων στην Ελλάδα), πληρωμές, κλείσιμο ηλεκτρονικών ραντεβού έκδοση παραστατικών, κ.λπ.

Το μόνο που λείπει είναι η φυσική παρουσία…

image

Δημιουργώντας το διαδικτυακό φαρμακείο και ιατρείο σας.

Βασικά βήματα στη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας φαρμακείου ή ιατρείου σας είναι:

Πλεονεκτήματα μεταφοράς αγοραπωλησιών στο διαδίκτυο

Τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού φαρμακείου-ιατρείου σας, ως επιχειρηματικό μοντέλο, είναι πολλά και σημαντικά, μεταξύ των οποίων είναι:

image
image

Η καλύτερη λύση είναι η δική σας λύση

Δεν υπάρχει μία ενιαία πλατφόρμα για την ανάπτυξη ηλεκτρονικών φαρμακείων ή ιατρείων. Οι επαγγελματίες της One Medical θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη λύση για τις δυνατότητες και τις ανάγκες τους δικούς σας ιατρείου-φαρμακείου και θα σας προτείνουν τα κατάλληλα «εργαλεία» για την προώθησή του και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες-ασθενείς σας.

Ιατρικό μοντέλο του μέλλοντος

Οι δυνατότητες των οnline ραντεβού και φαρμακείων αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα, οι e-καταναλωτές και οι onlline αγορές αυξάνονται όπως επίσης και η αξία τους.

Οι προοπτικές του e-commerce είναι συνώνυμες με το μέλλον και το σύγχρονο ιατρείο-φαρμακείο που μπορεί να τις αξιοποιήσει.

image
portfolio

Our Latest Projects

Facemed Clinic

Facemed Clinic

Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας & Γυναικολογίας

image
image


Branding, website, graphic design, digital marketing

Πληροφορίες:

Η Facemed Clinic ήταν ένα απαιτητικό project με πολλές προσκλήσεις, κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας καταφέραμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα μαζί με της ψηφιακές πωλήσεις κατά 250% με marketing στρατηγικές 360 όπου στοχεύσαμε όλα τα ψηφιακά κανάλια από Google Ads και Social Media Ads.

Παράλληλα έγινε έλεγχος και ανάλυση των κειμένων της ιστοσελίδας με αποτέλεσμα την αλλαγή των keywords που χρησιμοποιούσανε δηλαδή το γνωστό SEO το αποτέλεσμα του σωστού optimization είχε στην αύξηση της επισκεψιμότητας από 4.000 επισκέψεις τον μήνα σε 50.000 στην πάροδο δύο χρόνων.

Strategy

Marketing 360

Design

Branding

Client

Facemed Clinic

268 Keywords ranked #1

Στοχεύουμε στις λέξεις κλειδιά

Ο κύριος λόγος της επιτυχίας της Facemed Clinic είναι οι λέξεις κλειδιά, δίνουμε πάντα μεγάλη έμφαση στην ανάλυση των keywords και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε, χάρη στην ανάλυση και την υλοποίηση που κάνουνε οι ειδικοί της One Medical ο χρήστης μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει στα αποτελέσματα αναζήτησεις της υπηρεσίες της Facemed Clinic.


56.000 Traffic in 1 year

Στοχεύουμε στην εξέλιξη του Ιατρείου σας

Η εξέλιξη του Ιατρείου σας είναι αυτό που μας χαροποιεί και για αυτό βέβαια είμαστε εδώ, να σας κατευθύνουμε να πάτε το Ιατρείο σας στο επόμενο βήμα.


Get In Touch

Ας μιλήσουμε

Επικοινώνησε μαζί μας για τις ανάγκες του Ιατρείου σου και εμείς θα σου βρούμε την λύση που χρειάζεσαι


Email:
info@onemedical.gr
Phone:
21 1199 1852

    image
    image
    image
    image

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ