Αισθητική σχεδίαση, λειτουργικότητα και αλληλεπίδραση με UI/UX Design

Οι UI και UX είναι οι τρόποι σχεδίασης που ακολουθούν οι designers με στόχο την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αλληλεπίδραση στην ιατρική ιστοσελίδα σας. Στόχος η απρόσκοπτη κι ευχάριστη πλοήγηση των ασθενών σας.

UI & UX Design
image
Τι είναι το ηλεκτρονικό ιατρείο - φαρμακείο

Σχεδιάζοντας την ιστοσελίδας σας

UI & UX, το ζευγάρι των διαφορετικών σχεδιαστικών προσεγγίσεων, οι οποίες αλληλοσυμπληρώνονται και τελικά συναντώνται στο αποτέλεσμα μιας ξεχωριστής ψηφιακής εμπειρίας για τον γιατρό, τον φαρμακοποιό και κατ' επέκταση τον ασθενή.

image
UI - User Interface

Η Αισθητική της ιστοσελίδας σας

Γενικά το UΙ - User Interface αφορά την αντίληψη που δημιουργεί ο χρήστης για το ιατρείο-υπηρεσίες σας, μέσω της οπτικής επαφής που έχει με τα κουμπιά εικονίδια, διάταξη, σύμβολα, χρώματα, γραμματοσειρές κ.λπ. της ιστοσελίδας σας. 

Είναι το «φαίνεσθαι» της ιστοσελίδας σας, το οποίο θα πρέπει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του χρήστη-ασθενούς.

UX - User Experience

Λειτουργικότητα και Αλληλεπίδραση ιστότοπου με χρήστη

Το UX - User Exprerience συνδέεται περισσότερο με την αρχιτεκτονική της κατασκευής της ιστοσελίδας, τη δομή και τη λειτουργικότητά της. Στο UX στόχος είναι η βελτιστοποίηση της χρηστικότητας, της προσβασιμότητας και της ικανοποίησης του ασθενή-πελάτη από την τεχνολογία.

Στον χώρο της υγείας η σημασία του UX γίνεται καθοριστική, καθώς τα ψηφιακά εργαλεία πρέπει να είναι εύχρηστα και να διευκολύνουν τη ζωή των ασθενών.

image
image

Κοινός στόχος UI & UX, η θετική εμπειρία του ασθενή

UI και UX συνεργάζονται για τον κοινό στόχο και φτάνουν στο ελκυστικό και χρηστικό αποτέλεσμα που ερμηνεύεται με τη θετική εμπειρία του χρήστη-ασθενή από διάφορες συσκευές (υπολογιστή, tablet, κινητό). Την ικανοποίηση που θα τον κάνει να επανέλθει στην ιστοσελίδα σας και να την προτιμήσει από τους ανταγωνιστές σας.

Η φιλικότητα της τεχνολογίας προς τον ασθενή κρατά το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε ανάλογο project.

Υπηρεσίες που δημιουργούν Προστιθέμενη Αξία

Η ομάδα των UI & UX σχεδιαστών της One Medical είναι έτοιμη να αναλάβει τον σχεδιασμό ή τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ολοκληρωμένη μελέτη που χρειάζεται κάθε φορά οδηγούν στο εξαιρετικό αποτέλεσμα που προσδίδει προστιθέμενη αξια και κέρδη σε πολλά επίπεδα για ασθενείς και γιατρούς.

image
portfolio

Our Latest Projects

Facemed Clinic

Facemed Clinic

Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας & Γυναικολογίας

image
image


Branding, website, graphic design, digital marketing

Πληροφορίες:

Η Facemed Clinic ήταν ένα απαιτητικό project με πολλές προσκλήσεις, κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας καταφέραμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα μαζί με της ψηφιακές πωλήσεις κατά 250% με marketing στρατηγικές 360 όπου στοχεύσαμε όλα τα ψηφιακά κανάλια από Google Ads και Social Media Ads.

Παράλληλα έγινε έλεγχος και ανάλυση των κειμένων της ιστοσελίδας με αποτέλεσμα την αλλαγή των keywords που χρησιμοποιούσανε δηλαδή το γνωστό SEO το αποτέλεσμα του σωστού optimization είχε στην αύξηση της επισκεψιμότητας από 4.000 επισκέψεις τον μήνα σε 50.000 στην πάροδο δύο χρόνων.

Strategy

Marketing 360

Design

Branding

Client

Facemed Clinic

268 Keywords ranked #1

Στοχεύουμε στις λέξεις κλειδιά

Ο κύριος λόγος της επιτυχίας της Facemed Clinic είναι οι λέξεις κλειδιά, δίνουμε πάντα μεγάλη έμφαση στην ανάλυση των keywords και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε, χάρη στην ανάλυση και την υλοποίηση που κάνουνε οι ειδικοί της One Medical ο χρήστης μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει στα αποτελέσματα αναζήτησεις της υπηρεσίες της Facemed Clinic.


56.000 Traffic in 1 year

Στοχεύουμε στην εξέλιξη του Ιατρείου σας

Η εξέλιξη του Ιατρείου σας είναι αυτό που μας χαροποιεί και για αυτό βέβαια είμαστε εδώ, να σας κατευθύνουμε να πάτε το Ιατρείο σας στο επόμενο βήμα.


Get In Touch

Ας μιλήσουμε

Επικοινώνησε μαζί μας για τις ανάγκες του Ιατρείου σου και εμείς θα σου βρούμε την λύση που χρειάζεσαι


Email:
info@onemedical.gr
Phone:
21 1199 1852

    image
    image
    image
    image

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ