Σύγχρονες ψηφιακές λύσεις Web Solutions

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής web ιστοσελίδων - site και προγραμμάτων διαχείρισης ακολουθούν τις απαιτήσεις οργάνωσης, προγραμματισμού και προβολής του σύγχρονου ιατρείου σας.

Web Solutions
image
Η καλύτερη λύση είναι η δική σας λύση

Λειτουργικότητα και Αισθητική

Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων - site της One Medical θα συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες και τους στόχους σας, θα σχεδιάσουν, θα προτείνουν, και θα δημιουργήσουν εντυπωσιακούς οπτικά και λειτουργικούς ιστότοπους, οι οποίοι είναι επίσης φιλικοί και εύκολα πλοηγήσιμοι στους ασθενείς σας από smatphone και tablet.

Επιπλέον, διαχειριστικά CRM προγράμματα λογισμικού μπορούν να δημιουργηθούν, τα οποία συμβάλλουν στην οργάνωση και καλύπτουν τις ανάγκες του ιατρείου σας.

image

Ιστοσελίδες ελκυστικές, απλές και φιλικές στους χρήστες

Οι ιστοσελίδες - site που σχεδιάζουν οι web designers της One Medical για το ιατρείο, το φαρμακείο ή την κλινική σας και κατ' επέκταση για τους γιατρούς είναι:

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ποιοτικής ιστοσελίδας συμβάλλει στην προσέλκυση υπαρχόντων και νέων ασθενών, καθώς και στην κατανόηση των υπηρεσιών που προσφέρει το ιατρείο σας.

Αναντικατάστατο Web «εργαλείο» για ένα σύγχρονο ιατρείο

Το 7% των αναζητήσεων της Google, τo οποίο σχετίζεται με θέματα υγείας, γεγονός που μεταφράζεται σε 70.000 χτυπήματα-αναζητήσεις κάθε λεπτό, επιβεβαιώνει ότι το διαδίκτυο-web είναι αντικατάστατο «εργαλείο» για κάθε γιατρό και για κάθε επαγγελματία υγείας.

Η One Medical είναι εδώ για να προτείνει εξατομικευμένες λύσεις, ώστε να επωφεληθείτε από τον τεράστιο αυτό αριθμό αναζητήσεων.

Το σκέφτεστε ακόμη;

image
portfolio

Our Latest Projects

Facemed Clinic

Facemed Clinic

Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας & Γυναικολογίας

image
image


Branding, website, graphic design, digital marketing

Πληροφορίες:

Η Facemed Clinic ήταν ένα απαιτητικό project με πολλές προσκλήσεις, κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας καταφέραμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα μαζί με της ψηφιακές πωλήσεις κατά 250% με marketing στρατηγικές 360 όπου στοχεύσαμε όλα τα ψηφιακά κανάλια από Google Ads και Social Media Ads.

Παράλληλα έγινε έλεγχος και ανάλυση των κειμένων της ιστοσελίδας με αποτέλεσμα την αλλαγή των keywords που χρησιμοποιούσανε δηλαδή το γνωστό SEO το αποτέλεσμα του σωστού optimization είχε στην αύξηση της επισκεψιμότητας από 4.000 επισκέψεις τον μήνα σε 50.000 στην πάροδο δύο χρόνων.

Strategy

Marketing 360

Design

Branding

Client

Facemed Clinic

268 Keywords ranked #1

Στοχεύουμε στις λέξεις κλειδιά

Ο κύριος λόγος της επιτυχίας της Facemed Clinic είναι οι λέξεις κλειδιά, δίνουμε πάντα μεγάλη έμφαση στην ανάλυση των keywords και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε, χάρη στην ανάλυση και την υλοποίηση που κάνουνε οι ειδικοί της One Medical ο χρήστης μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει στα αποτελέσματα αναζήτησεις της υπηρεσίες της Facemed Clinic.


56.000 Traffic in 1 year

Στοχεύουμε στην εξέλιξη του Ιατρείου σας

Η εξέλιξη του Ιατρείου σας είναι αυτό που μας χαροποιεί και για αυτό βέβαια είμαστε εδώ, να σας κατευθύνουμε να πάτε το Ιατρείο σας στο επόμενο βήμα.


Get In Touch

Ας μιλήσουμε

Επικοινώνησε μαζί μας για τις ανάγκες του Ιατρείου σου και εμείς θα σου βρούμε την λύση που χρειάζεσαι


Email:
info@onemedical.gr
Phone:
21 1199 1852

    image
    image
    image
    image

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ